Verse pata negra en queso ter plekke voor u gesneden, exclusieve wijnen van Enrique Mendoza... de conquistadores zijn geland in Sint-Idesbald en verspreiden de Spaanse keuken.

Letterlijk vertaald betekent La Pequeña Bodega "de kleine wijnkelder". Maar denk nu niet aan een vochtige ruimte onder de grond. Het betreft het een moderne pop-up op de zeedijk waar je onder andere Spaanse wijnen, fijne Spaanse charcuterie, schapenkazen, olijven en gezonde antipasti kunt nuttigen.

Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een glaasje alcohol (wijn, sherry, cocktail) wordt genuttigd.

“La Pequeña Bodega” is dan ook in de eerste plaats bedoeld als een gezellige ontmoetingsplaats om bij een absoluut authentiek topgerechtje en goed glas te genieten van leuk gezelschap.
Absolute topper is de jamón ibérico “Bellota”, een gedurende minstens 24 maanden gerijpte ham van Iberische varkens die gevoed werden met eikels. Wie ook de meeste andere lekkernijen wil proeven kiest uiteraard voor het Degustatiebordje van de Chef!

Wie langskomt bij “La Pequeña Bodega” zal onmiddellijk zien dat de ruimte zeer polyvalent is. Zodoende kunnen wij zeer snel, naar gelang de seizoenen of specifieke wensen van de klant, andere thema’s aansnijden. Wanneer noodzakelijk kunnen wij de ruimte anders inkleden met ander aangepast meubilair, andere opstelling van de verbruiksruimte, etc…