Golf- en spelbrekers vind je niet in Koksijde… Golfspel dat baanbrekend is wél… En hoe!

Vanaf 21/06/2014 krijgt Golf Hof Ter Hille in Koksijde een nieuwe drive onder impuls van de ondernemende familie Nuytten - De Busschere. De gezinsleden baten in St.-Idesbald reeds enkele jaren de restaurants Rimini, Bière sur Mer en dCouvert uit en zijn van plan om hun swingende aanpak door te trekken naar Golf Hof Ter Hille.

Begin 2014 werd aangevangen met diverse verfraaiings- en opbouwwerken. Zodoende herbergt het domein nu een brasserie, een restaurant, een rokersruimte, diverse terrassen, een polyvalente zaal… Dit alles is toegankelijk voor iedereen: Leden en niet-leden, pro's en amateurs, spelers en toeschouwers, mensen die gewoon een hapje willen eten... Golf Hof Ter Hille wil in de eerste plaats “a whole-in-one” zijn; “a whole lot of ways to recreate and create happiness, for a whole lot of people, assembled in one great area”.

Omdat wij graag out of the box denken, en tijdens het golfen graag uit de bunker blijven, beschikken wij ook over een heus gamma aan op maatformules en arrangementen en faciliteiten voor gezinnen, bedrijven en verenigingen. Klik op "Specials" voor meer info.

Het is altijd een goed idee om af te ronden met een citaat. De Puerto Ricaanse golfspeler Chi Chi Rodriguez (1935) zei: “Golf is het plezierigste wat je kan meemaken zonder dat je je hoeft uit te kleden”. Stof tot nadenken of zonder meer de naakte waarheid? Kom het zelf ontdekken en beleven. En vergeet niet: Wie thuisblijft, slaat de bal zeker mis. Wie afkomt, slaat de bal misschien mis. Maar die laatste leert het wel.

Hopelijk tot gauw.