top of page
B.jpg
over

P&Q Culinair

P&Q Culinair nv maakt deel uit van de Price & Quality Group, opgericht in 1992 door de ondernemende familie Nuytten – De Busschere en vandaag actief in verschillende sectoren. 

 

Met P&Q Culinair werd in 2007 het segment van de horeca aangeboord. Resto “de Rimini” te Sint-Idesbald (Koksijde) werd overgenomen en kreeg meteen een geheel eigen signatuur qua inrichting en keuken. Aan de basics werd evenwel niet geraakt: Frans-Belgische keuken met vooral lekkere visgerechten.

Gemotiveerd door het enthousiasme van onze klanten ontstond spontaan de goesting om het eetgebeuren verder te exploreren en er een nieuwe dimensie aan te geven. In 2012 werden aan de Zeedijk te Sint-Idesbald drie nieuwe horecazaken opgericht, elk met een totaal verschillende positionering: “dCouvert”, “Bière sur Mer” en “La Pequeña Bodega”. Deze golf van vernieuwing mondde in 2014 uiteindelijk uit in het verwerven van de concessie van Brasserie–Resto Golf “Hof ter Hille” te Oostduinkerke. Deze laatste parel aan de P&Q Culinair-kroon biedt ruimte voor evenementen, feesten, seminaries, vergaderingen, lezingen, incentives, enz. 

 

Heeft u een event op een andere locatie en wil u er toch een P&Q-sausje overheen? Met ons totaalconcept “Bar-B-Queen” verzorgen wij met graagte de catering, inclusief alle feestmateriaal.

E.jpg
bottom of page